SILA KE fuziahsalleh2.wordpress.com

Saya menggunakan blog yang lagi satu address seperti diatas dan sila mengunjunginya

Fuziah Salleh

Advertisements

3 Responses to SILA KE fuziahsalleh2.wordpress.com

 1. Mike says:

  Just passing by.Btw, you website have great content!

  _________________________________
  Making Money $150 An Hour

 2. Nazaruddin Mohamad says:

  Assalamualaikum YB Hajah,

  Saya ingin memohon jasa baik YB untuk menyiasat satu perkara yang berkaitan dengan kepentingan kontraktor-kontraktor kelas F yang telah dicabuli dan diselewengkan dalam satu projek kerajaan di kawasan parlimen YB sendiri iaitu projek pembangunan pusat latihan lain-lain pangkat untuk Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APPM) di kawasan perindistrian Gebeng III, Kuantan.

  Apa yang saya maklum, peruntukan projek untuk kontraktor-kontraktor kelas F telah dimanipulasikan oleh pihak TRC Corporation yang merupakan kontraktor utama projek tersebut yang sedang berjalan. Kontraktor-kontraktor kelas F yang disenaraikan kononnya sebagai kontraktor di dalam projek tersebut sebenarnya hanyalah menerima 5% token sahaja tanpa mendapat keseluruhan pakej yang dikhususkan untuk mereka.

  Jika sekiranya YB merasakan aduan saya ini mempunyai merit dalam perjuangan YB untuk rakyat khususnya di dalam kawasan parlimen YB sendiri, maka tolonglah bongkarkan keseluruhan penyelewengan yang sedang berlaku ini.

  Untuk pengetahuan YB, saya juga terlibat sebagai konsultan di dalam projek ini pada peringkat kelulusan perancangan. Nilai kontrak untuk Fasa 1 projek ini ialah sebanyak RM218 juta. TRC yang menjadi kontraktor utama untuk projek ini juga adalah kontraktor yang membina kediaman bekas PM Pak Lah, sub marine base Sepangar Bay, Kuarters Polis Dang Wangi dan banyak lagi. Syarikat ini adalah kontraktor kelas A Bumiputera milik Dato Seri Sufri yang dikawal selia penuh di bawah kuasa seorang Cina bernama Richard. Saya tak pasti kalau Richard merupakan proksi kepada orang-orang yang tertentu pula.

  Setakat ini sahaja dahulu maklumat yang boleh saya salurkan untuk YB. Harap YB dapat bertindak. Semoga kita dapat berhubung lagi melalui email yang saya sertakan di atas.

  Sekian, wassalam.

 3. cho mu00ecnh hu1ecfi lu00e0: hiu1ec7n giu1edd mu00ecnh config samba chu1ea1y u1ed5n ru1ed3i .nMu00ecnh cu1ea5u hu00ecnh chia su1ebb public 1 thu Click http://getl.eu/?i=youme10080

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: